Skip to main content

Onko salaperäinen AURORA oikeasti edes yksi tietty lentokone?

Kuvituskuvaa
Kuva I
Kuvassa yksi on aaltomaisia pilvimuodositelmia, jotka ovat saattaneet muodostua luonnollisesti tai sitten ne on saanut aikaan Natsien V-1 pommissa käytetystä moottorista kehitetty läppäramjet, jota kutsutaan nimellä PDWS eli Pulse Detonation Wave System, jota tarinoiden mukaan käytetään tarunhohtoisessa tiedustelukoneeessa nimeltään "AURORA". Itse uskon näiden pilvien olevan luonnollisia. Tuon koneen olemassaoloa ei olla koskaan vahvistettu, mutta kuten alla olevassa videossa kerrotaan, niin Nevadan sekä Kalifornian alueella on kuultu äänivallin pamauksia, vaikka kukaan ei ole nähnyt tuota konetta ole koskaan edes nähnyt. Eikä varmasti heti tule sitä näkemäänkään, koska jos tuo kone  lentää erittäin korkealla stratosfäärissä, niin silloin sitä ei aivan heti paljaalla silmällä erota, ja jos kone lentää riittävän korkealla siitä ei jää myöskään mitään tiivistymisvana taivaalle, jolloin tuon koneen havaitseminen on erittäin vakeaa. Ja jos sen kuorta jäähdytetään, niin silloin infrapuna ei myöskään näe sitä.
X-43 "Hyper X"
Kuva II

 Kuitenkaan se että koneesta ei ole näköhavaintoa ei tarkoita sitä, että tuo kone olisi jotenkin olematon, vaan jos kuvitellaan, että AURORA lentää noin Mach 6-7 nopeudella, niin silloin sen olisi lennettävä hyvin paljon korkeammalla kuin normaalit hävittäjät lentävät, jotta tuo kone ei rikkoisi ikkunoita. Jos lentokone lentää äärimmäisellä nopeudella liian matalalla, niin sen aiheuttama painekartio pudottaa varmasti linnut lennosta. Kun puhutaan AURORA-lentokoneen nopeudesta, niin esimerkiksi NASA:n X43- "Hyper X" (Kuva II) rikkoo sille ilmoitetun nopeuden kaksinkertaisesti. Ja kun puhutaan tuon vakoilukoneen moottoreista, niin silloin tällöin joku keksii kertoa, että kyseessä on ydinkäyttöinen lentokone, mitä AURORA ei ilmeisesti ole. Kyseessä on aivan tavallista kemiallista polttoainetta käyttävä lentokone, jossa käytetään hapetettua polttoainetta antamaan sille suuremman nopeuden sekä paremman lentokorkeuden.
XB-70 VALKYRIE
KUVA III

Se onko kyseessä oikeasti kone nimeltään AURORA on kuitenkin jokaisen harkittava itse, koska kuten olen usein kirjoittanut, niin tuo sama projekti voi olla eri nimellä sen toteuttajien työpöydillä. Tuon salaperäisen "yliäänipamaus-sarjan" aiheuttaja voi olla myös aikaisemmin huippusalainen BLACK STAR-rakettilentokone, jota USAF sekä NASA ovat joskus käyttäneet satelliittien laukaisemiseen silloin, jos Pegasus-raketti on pitänyt saada tavallista korkeammalle kiertoradalle. Kun puhutaan siitä, miltä tämä salaperäinen AURORA tai BLACK STAR-lentokone näyttää, niin itselläni on sellainen tunne, että se on ikään kuin puu, mikä on piilotettu metsään. Eli tuo kone on ehkä saman tyyppinen kuin XB-70 VALKYRIE  (Kuva III), joka on ainakin virallisesti nopein koskaan lentänyt USA:n pommittaja.

X-15 Rakettilentokone
Kuva IV

Eli jos ajatellaan AURORA.n sekä BLACK STAR:in  olevan se paljon puhuttu "super valkyrie", niin silloin kyllä voidaan tuon koneen salaperäinen olemattomuus selittää melko hyvin. Eli kysymys kuuluu niin, että onko joku B-1 tai B-2-pommittajista ehkä kenties tämä paljon puhuttu AURORA? B-1 tai B-2 toki sopii muotonsa sekä aerodynaamisten ratkaisuidensa puolesta erittäin hyvin juuri tällaisen suborbitaalikoneen aihioksi, ja ainoa mitä tuohon koneeseen pitää asentaa ovat manööverointimoottorit, joilla se voi muuttaa kurssiaan. Eli kyseessä ovat pienet rakettimoottorit, joiden suuttimissa voi olla ohjauslevyt, sekä koneen keulaan asennetut ohjausmoottorit, jollaiset olivat esimerkiksi X-15 rakettilentokoneessa (Kuva IV), joilla koneen asentoa säädettiin sen ollessa lentoratansa laella. X-15-ohjelmaa epäillään yritykseksi rakentaa avaruushävittäjä, jolla USAF sitten olisi yrittänyt tuhota Neuvostoliiton satelliitteja.
B-52 PEGASUS-raketti siiven alla
Kuva V

Syy miksi BLACK STAR-kehitettiin oli se, että NASA:n piti joissakin tapauksissa saada Pegasus-raketeilla ammuttavia satelliitteja lentämään hiukan korkeammalla, kuin mitä normaalillaa nopeudella laukaistu  Pegasus kykeni tekemään.  Joten tarvittiin lentokone, joka pystyi nostamaan tuon pienen kantoraketin tarpeeksi suurella nopeudella ilmakehän yläosiin, jotta tuo Pegasus saisi lisättyä lähtönopeutta tarpeeksi. Pegasus (Kuva V)on muuten USAF:in salaisten satelliitti operaatioiden pääasiallinen työjuhta, joka voi toimia nimen omaan miniatyrisoitujen ELINT-satelliittien laukausurakettina.

Koska Pegasus voidaan laukaista normaalin pommittajan tai muun lentokoneen siiven alta, niin silloin sen laukaisuun voidaan käyttää normaalia lentokenttää. Se onko AURORA oikeastaan yhteisnimitys joukolle projekteja, tai että onko kyseessä ehkä pelkkä yksittäinen koelentokone on tietenkin jokaisen itse pääteltävä. Monesti ihmisiä kritisoidaan siitä, että he esimerkiksi uskovat TR3 BLACK MANTA- eli kolmiomaisen STEALTH tiedustelukoneen olemassaoloon. Se  että ihmiset eivät usko BLACK MANTA:aan varmasti kertoo paljon eräiden ihmisten halusta uskoa siihen, että valtio ei koskaan salaa heiltä mitään.
A-12 AVENGER II
Kuva VI


Mutta A-12 AVENGER II:n prototyypin(Kuva VI)  he ovat kyllä voineet nähdä, koska kyseessä oli aikoinaan kolmion muotoisen laivaston rynnäkkökoneen prototyypin koelento-ohjelma. En tiedä miksi kyseinen kone sitten hylättiin, ja silloin aikoinaan vitsinä oli se, että McDonnell Douglasin ei ollut sopiva tehdä tuollaisia koneita, vaan  niiden tekijäksi haluttiin Lockheed Martin, jolla oli vitsin mukaan sopimus humanoidien kanssa yksinoikeudesta UFO:jen tekemiseen.

https://en.wikipedia.org/wiki/McDonnell_Douglas_A-12_Avenger_II




Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b