Skip to main content

UCAV- eli lentäjättömät robottihelikopterit voivat olla hyvin vaarallisia tavallisille ihmisille, mutta niistä voi myös olla paljon apua urbaanilla taistelukentällä


Nano-UCAV-tykkilaivat ovat tulevaisuuden SWAT-poliisien sekä eliminoimiskomennuskuntien vakiovarusteita, ja noilta välineiltä ei voi muuten sitten paeta samalla tavoin kuin elokuvissa tehdään. Eli nämä pienikokoiset radiolla ohjattavat “X”-helikopterit voivat tietenkin yrittää soluttautua vihollisen komentokeskuksiin, kuten olen ennenkin kirjoittanut, mutta ne voivat toimia esimerkiksi bussien tai lentokoneiden kaappauksissa erittäin tehokkaasti myös toisella tavalla, mikä voi olla erittäin tappava. Nano-UCAV-tykkilaivat ovat oikeastaan vain lentäviä konekivääriasemia, joissa on helikopteri ja siihen kiinnitetty kranaatti- tai konekivääri, ja näitä välineitä kehitetään useissa maissa kuten USA:ssa Venäjällä sekä Kiinassa ja Singaporessa, joissa niiltä odotetaan paljon. 

Eli tässä skenaariossa nuo välineet toimivat siten, että kohdeauton ympärille ryhmittyy neljä pienoishelikopteria, jotka sitten paikantavat tuon kaappaajan millimetrin tarkkuudella lasereillaan, ja sitten tuon terroristin tai muun kaappaajan sijainti autossa annetaan sen päällä olevalle ampuja-helikopterille, joka voisi olla myös miehitetty Cobra tai joku muu taisteluhelikopteri kuten Apache tai MI-28 Havoc, jossa on sellainen ohjelmisto, että se voi suorittaa tuollaisen tehtävän. Mutta varmasti näistä helikoptereista on olemassa robottiversoita. 

Tuolloin kyseinen väline voi sitten tulittaa noita aseistettuja miehiä suoraan auton katon lävitse, ja  tuo tulitus on varmasti riittävän tarkkaa, jotta nuo kohteet saadaan eliminoitua,ilman siviilitappioita. Tällä tavoin luodaan sellainen “todellisen elämän “Blue Thunder””, eli helikopteri joka voi ratkaista panttivankitilanteen tulittamalla kohteita valikoivasti. Esimerkiksi bussien kaappauksessa ongelma on saada SWAT-team sisään tuohon tilaan, joka saattaa kulkea jopa yli sadan kilometrin tuntinopeudella, ja tuolloin valikoivaan tulitukseen pystyvä helikopteri voisi olla todella tappava väline, mutta tuon aseen ongelma on siinä, että sen pitää pystyä tulittamaan kaappaajia lähes pystysuorasta asennosta suoraan ylhäältä, ja tuolloin kohde ei ole ampujan näkyvissä. 

Toki voidaan käyttää erikoisherkkää infrapunalaitetta, joka näkee kohteet auton katon läpi, ja tuo ehkä gatling-tykin piippujen keskelle asennettu tähtäin tietenkin mahdollistaa kohteen eliminoimisen niin, että helikopteri on oikeastaan ilman näköyhteyttä tuohon autoon. Sähkökäyttöisen tykin etu on siinä, että se pystyy tulittamaan automaattisesti, ja säätämään tulinopeuttaan tilanteen mukaan, ja kuten tiedätte, niin nämä tietokoneet eivät haparoi. Eli se tunnistaa aseistetun ihmisen hahmon, ja suuntaa laukauksen häneen. Eli ne voivat laskea luodin lentoradan niin, että nämä aseet eivät tapa ketään sivullisia. 

Mutta ongelma on siinä, että kun auton katto kuumenee, niin helikopterin infrapunalaite ei sitten näe auton sisään, ja ampujan pitää myös tunnistaa ase kuvista. Tuolloin nanohelikopterit voivat avustaa tykkilaivaa merkitsemällä kohde tuon auton sisältä. Tai sitten ne voivat toimia automatisoituina tarkka-ampujakivääreitä käyttävinä tykkitorneina, jotka sitten tuovat aseet sellaiseen paikkaan, että ne takuulla eliminoivat kohteet. Tuota tekniikkaa voidaan hyödyntää silloin, kun autoon on ammuttu kyynelkaasua sekä tainnutuskranaatteja, mikä tietenkin peittää kohteet tehokkaasti, mikä ei ole hyväksi, jos joku heistä on vielä toimintakunnossa. 

Tällöin saattaa ongelma olla siinä, että jos bussinkuljettajaa pakotetaan painamaan kaasua, niin SWAT ei pääse sellaiseen asemaan, että se voisi ratkaista tilannetta edellä kuvatulla tavalla, missä bussin matkustajatilaan ammutaan tainnutus- sekä kyynelkaasukranaatteja. Joten jäljelle jää vain sellainen hyökkäys, missä kohde eliminoidaan helikopterista ammutuilla laukauksilla. Eli se millaisia nämä helikopterit ovat on aivan sama, mutta niiden pitää voida toimia niin, että ne pystyvät lähestymään ajoneuvoa huomaamatta, ja suorittamaan eliminoinnin myös silloin, kun tuollainen kaapattu linja-auto liikkuu kaupunkialueella.  Kuitenkin tuollaiset välineet voivat olla erittäin vaarallisia väärissä käsissä, ja haluan sanoa sen, että jos joku väline toimii jossain "värikuulapelissä", niin se voidaan modifoida käyttämään myös oikeita aseita. Eli katsokaa nuo alla olevat välineet ja miettikää sitä, mikä tuollaisten välineiden rooli tulevaisuudessa tulee olemaan.



Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b