Skip to main content

Valtion sisäiseen turvallisuuteen vetoaminen on erittäin hyvä keino murskata protestit voimalla sekä pelotella ihmisiä olemaan hiljaa asioista "jotka eivät heille kuulu"


Kaikki maailman poliitikot vetoavat turvallisuuteen sekä siihen, että lainsäädännön avulla voidaan maailmasta tehdä turvallinen paikka elää. Kun puhutaan länsimaisista arvoista, niin silloin tietenkin törmätään sellaiseen asiaan kuin voimapolitiikka, joka kulminoituu esimerkiksi länsimaiden toimissa Lähi-Idässä, eli siellä länsimaat sekä myös Venäjä ovat ottaneet sellaisen asenteen, että ne tukevat heikkoja hallituksia, joilla ei ole mitään tekemistä kansan kanssa myymällä näille aseita, ja samalla taanneet sen, että tuota halpaa öljyä virtaa putkissa jatkossakin.

Eli kun mietitään sitä, että tuolla Lähi-Idässä ei koskaan ole ollut minkään näköistä demokratiaa ainakaan siellä paljon puhutussa "arabileirissä", niin noiden maiden johtajien aika kuluu kyllä melko tarkasti omien sisäisten levottomuuksien tukahduttamiseen. Kun länsimaat palkkaavat poliiseja, niin ne miettivät aina, että minkälaisia poliisimiehiä he haluavat. Eli palkataanko tutkijoita, SWAT-poliiseja vai mellakkapoliiseja, mutta arabiassa poliisien palkkaaminen tarkoittaa nimenomaan rynnäkkökivääreillä varustettuja mellakkapoliiseja, joiden ainoa keino vastata mellakointiin tai protesteihin on kovan luokan väkivalta eli kyynelkaasu sekä kumiluodit ovat ahkerassa käytössä noissa maissa.

Ja jos ne eivät riitä protestien lopettamiseen, niin sitten otetaan kovat patruunat käyttöön, jotta ihmiset muistavat, että kaikki avoin  protestointi tai hallituksen vastustaminen tukahdutetaan voimalla, mikä takaa sen, että viranomaiset ovat erittäin epäsuosittuja. Se että kannattaako Venäjä erottaa esimerkiksi YK:n ihmisoikeusneuvostosta on mielestäni erittäin hankala kysymys, koska siellä sen edustajat sitten voisivat kuulla jotain kritiikkiä, mikä kohdistuu venäläisten omiin tai heidän tukemansa presidentti Al-Assadin toimiin Syyriassa.

Tuolla maailmankolkassa islam on uskontona sellainen, että sitä käytetään puhtaasti politiikan välineenä, ja kaikki mielenosoitukset sitten tukahdutetaan kovalla kädellä, mikä takaa sen, että nuo arabien johtohahmot sitten pysyvät jatkossakin epäsuosittuina, ja jatkuva lehdistön sekä muun julkaisutoiminnan rajoittaminen vie kaiken ajan noiden maiden viranomaisilta. Tuo tietenkin takaa sen, että niiden johto on kyvytön käymään mitään sotaa ulkovaltoja vastaan, koska ne ovat täysin riippuvaisia ulkomailta tuoduista aseista sekä muusta sotilastekniikasta, mitä käytetään tietenkin puhtaasti propagandistisessa mielessä. Syy miksi arabimaat ovat niin riippuvaisia tuontiaseista johtuu siitä, että noiden valtioiden johtajat eivät uskalla oikein aloittaa mitään suuren luokan aseohjelmia tai aseteollisuutta noissa maissa, koska se toisi noita varusteita tavallisten ihmisten käsiin. Ja tietenkin ulkomaisten toimijoiden etuna on se, että valtion johto on erittäin epäsuosittu, niin se ei sitten voi pitää mitään muuta kuin palkka-armeijoita, jotka värvätään ulkomaisista sotilaista.

Eli jos johonkin valtioon perustetaan asetehdas, niin silloin se tietenkin vaatii sitä, että siellä on jonkinlainen tuotantolinja noita välineitä varten, ja tuotantolinjalla työskentelee joko ihminen tai robotti, joka sitten kasaa noita välineitä, kunhan ensin tuotetaan kyseisten välineiden osat, jotka sitten laitetaan kiinni toisiinsa. Esimerkiksi rynnäkkökiväärien tuotanto tietenkin vaatii metallimiehen taitoja, ja noita taitoja ei ehkä kovin monella sheikkien lähipiirin henkilöllä ole. Ja noissa arabimaissa on sellainen näkemys asioista, että tuolla "mustalla kullalla" voidaan ostaa aseita paljon halvemmalla lännestä tai Venäjältä, koska silloin valtion johto pystyy kontrolloimaan täysin kenelle se antaa esimerkiksi AK-47 rynnäkkökivääreitä, ja tuolla tavoin toimii asia, mitä kutsutaan nimellä "uuskolonialismi".

Valtion johdosta tehdään riippuvainen ulkomailta tuoduista tuontiaseista, jolloin se on kyvytön toimimaan ulkoisia vihollisia vastaan, eli jos valtio tuo kaikki aseensa ulkomailta, niin silloin se on riippuvainen siitä, mitä aseiden toimittaja haluaa noilla aseilla tehtävän. Jos aseiden tuottaja ei halua tuon valtion käyvän sotaa jotain valtota vastaan, niin se voi silloin jättää Sidewinderit tai AA-7 "Apex":it myymättä, jolloin sotaa ei kovin pitkään tulla sitten käymään. Ja tietotekniikan avulla on tietenkin mahdollista tehdä nuo F-16 tai MIG-hävittäjät toimintakyvyttömiksi silloin kun länsimaat tai Venäjä haluavat, että niitä ei käytetä jotain toimijaa vastaan.

Tuo tarkoittaa sitä, että esimerkiksi lentokoneiden tai ohjusten tietokoneiden ohjemistot voidaan deletoida etänä, niin että niillä ei sitten mitään teekään, ja toki noiden aseiden tietokoneissa voi olla sellainen itsetuhomekanismi, että jos ei noita ohjelmia ole päivitetty tietyn ajan välein, niin niissä on eräänlainen "looginen pommi", joka sitten tuhoaa niiden ohjelmistot, joilla aseet hakeutuvat kohteisiinsa. Tai sitten vastapuolen ECM-järjestelmä voidaan ohjelmoida niin, että se lähettää noihin aseisiin formatointikoodeja, joilla ne muuttuvat sitten romuraudaksi. Ja esimerkiksi kuuluisa "Dark Avenger"-virus perustui aikoinaan siihen, että se käynnisti vain tietokoneen oman formatointiohjelman. Eli kyseessä oli yksinkertainen BAT (Basic Application Task), joka korvasi erään käynnistyksessä tarvittavan tiedoston omalla versiollaan, mikä sitten laukaisi tietokoneen oman formatointiohjelman.

Myös omien siviilitietojärjestelmien riippuvuus länsimaisista tai venäläisistä toimittajista aiheuttaa sen, että esimerkiksi Apple, Microsoft sekä muut tietojärjestelmiä tai ohjelmistoja toimittavat yhtiöt voivat omiin tuotteisiinsa piilottaa komponentteja, joiden avulla koko valtion tietojärjestelmä saadaan kaatumaan. Eli kriittisellä hetkellä esimerkiksi komentojärjestelmän tietokoneet määrätään sammumaan, ja sitten niiden salasanat vain vaihdetaan. Sama voidaan tehdä valtion puhelinkeskuksille, jolloin esimerkiksi matkapuhelinverkko saadaan kaatumaan oikeaan aikaan. Kun puhutaan siitä, mitä sana "kolonialismi" oikeastaan tarkoittaa, niin se tarkoittaa sitä, että valtiosta tehdään riippuvainen ulkomaisista aseista, jolloin sen hallituksen täytyy jatkuvasti mielistellä aseiden toimittajia.

Eli kuten britit ja muut vastaavat toimijat tekivät Afrikassa 1800-luvulla on ilmeisesti jatkunut meidän päiviimme saakka. Tuossa mallissa paikalliset toimijat tekevät likaisen työn, ja noita sheikkejä tai mitä he sitten ovat tuetaan massiivisilla asekaupoilla. Se tekee heistä riippuvaisia ulkomaisista toimijoista, jotka sitten pääsevät osingoille noista luonnonvaroista. Eli kuten tiedämme, niin paikallinen toimija hoitaa kadulla tarpeellisen poliisityön, ja länsimaat sekä venäjä sitten ympäröivät paikalliset sheikit omilla miehillään, ja tietenkin kidutuskammiot olivat tuolloin 1800-luvulla paikallisten ylläpitämiä, ettei vain brittien sekä ranskalaisten ja muiden siirtomaaisäntien omat kädet tahriintuneet noissa toimissa. Ja tietenkin nykyään tämä "suojelu" maksetaan sillä, että nuo valtiot myyvät halpaa öljyä sekä kaasua länteen, mikä sotii tietenkin Venäjän taloudellista etua vastaan, eli se varmasti haluaa myydä omaa kaasuaan jas öljyään länteen.

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b