Skip to main content

Millainen oikea Teräsmies olisi, jos hän olisi olemassa?


Kun pikkupoika ja kosmologi käyvät elokuvissa, niin silloin tuo poika voi kysyä sellaisen kysymyksen, että miksi Teräsmiehellä on trikoot? Tähän kosmologi tietenkin vastaisi niin, että koska teräsmies on kotoisin toiselta planeetalta, niin siksi hän tarvitsee tiukan suojapuvun bakteereita vastaan. Kun pohditaan tuota televisiossa sekä sarjakuvalehdissä usein esitettyä hahmoa, niin monet meistä pitävät tuota “S”-kirjain rinnassaan ympäri Gotham Cityä lentelevää hahmoa vähintään utopistisena, mutta kun ajatellaan sitä, että voisiko jollain älyllisellä lajilla olla sellainen lihaksisto, että se kykenee juoksemaan vaikka 100 km/h tuntinopeudella, niin tietenkin tuolloin voidaan vedota siihen, että esimerkiksi Gepardi saavuttaa 65 kilometrin tuntinopeuden, mutta myös metsäjäniksellä on tavattu jopa 60 km/h-nopeuksia, ja metsäjänis kykenee pitämään nopeuttaan yllä melko pitkään, mutta tietenkin pienten eläinten nopeuden mittaaminen on todella vaikeaa.


Mutta liskoilla on sitten täysin meistä poikkeava lihaksisto, jossa on useita eri lihasryhmiä. Osa noista lihasryhmistä voi olla levossa, kun osa tekee työtä, ja juuri tämä kyky näkyy esimerkiksi käärmeissä, jotka voivat olla samassa asennossa, pää kohotettuna  jopa kuukausien ajan kerrallaan. Joten ehkä tuolla avaruudessa olisi laji, joka kykenee juoksemaan jopa kuukausien ajan yhtä mittaa, joten ehkä tuollainen laji voisi muistuttaa ulkoisesti hyvinkin paljon ihmistä.  


Mutta tietenkin tuolla Teräsmiehellä on esimerkiksi röntgenkatse tai oikeastaan sarjakuvien piirtäjät ovat kuitenkin oikeastaan kuvanneet sitä, että tuo mielikuvituksellinen supersankari näkee talojen seinien läpi, joten ehkä tuolla lajilla sitten olisi niin herkkä infrapunareseptori silmissään, että hän kykenisi sitten havaitsemaan tuon seinän läpi kulkeutuvan lämpösäteilyn. Tietenkin Teräsmiehellä on se kuuluisa laserkatse, jolla hän polttaa reikiä seiniin, ja silloin tietenkin tulee mieleeni sellainen asia, että onhan maassakin olemassa eläimiä, joilla aktiivisesti valoa lähettävät elimet. Tuollaisia eliöitä elää varsinkin valtameren syvyyksissä, ja osalla noista hyvin merkillisistä olioista on sellainen kyky, että ne voivat säädellä valoa tuottavan elimensä toimintaa.


Tuo säätely tapahtuu siten, että kyseinen elin on itseasiassa joko pigmentillä varustetun kalvon tai eräänlaisen huokossolujen ryhmän peittämä, ja jos kala haluaa himmentää tuon valon, niin silloin se vain tummentaa pigmenttisolujen peittämän kalvon tai sitten se voi sulkea nuo huokoset tahdonalaisesti toimivilla  lihaksilla, ja tämä kyky tietenkin on hyödyllinen siksi, että tuolloin voi syvänmerenkala ryhtyä piileksimään tehokkaasti saalistajiaan. Eli jos esimerkiksi syvänmeren krottikalat  tapaavat syvyyksissä hain, niin silloin ne vain sulkevat valoelimet,  jotta tuo niihin nähden suurikokoinen hai ei sitten niitä saisi kiinni. Haista lähinnä jäähai eli holkeri metsästää tuolla  300-600 metrin syvyydessä, jossa ne voivat kohdata syvänmeren krotteja, joiden elinympäristö leikkaa 600 metrin syvyydessä holkerien elinympäristön.


Tuo  kyky sulkea valoa tuottavat elimet on kaikilla muillakin eläimillä, joilla nuo lyhdyt on, koska silloin ne eivät ole niin helposti löydettävissä. Ja kun tässä sitten pitäisi pohtia sitä, millainen Teräsmiehen silmä oikeasti olisi, tai millainen sen pitäisi olla, jotta tuollainen laserkatse olisi mahdollinen, niin silloin tietenkin noiden valoa tuottavien solujen pitäisi sijaita lieriömäisen lasiaisen ympärillä, ja tuon lasiaisen päissä pitäisi olla soluja, jotka voivat muodostaa heijastavan pinnan, jotta lasersäde voisi muodostua silmän sisällä.


Vaikka ihminen ei tällaista kykyä omaa, niin tietenkin tuollainen kyky voisi olla jollain toisen planeetan asukkaalla. Syy miksi noilla supersankareilla on viitta, johtuu tietenkin siitä, että heillä on nanoteknologiaan perustuva liitosiipi, jolla nämä sarjakuvahahmot sitten voisivat hyppiä katoilta toiselle. Eli kun he lähtevät hyppäämään, niin silloin tuo liitosiipi jäykistyy sekä sen molekyylit avautuva, jolloin syntyisi valtava liitopinta, joka sitten vetäytyy kasaan, kun tuon supersankarin ei tarvitse hyppiä katoilta toiselle.


Tietenkin tuollainen Teräsmies on kotoisin planeetalta, jonka painovoima on valtava verrattuna maapalloon. Tämän takia hän kykenee sitten hyppäämään kiertoradalle, ja tietenkin hänen lajillaan on kyky sulkea omat ruumiintontelonsa, jotta ilma ei sitten pääse lähtemään pois hänen ruumiistaan. Teräsmies tulee tietenkin planeetalta, jonka tekniikka on hyvin kehittynyttä, ja jos tässä sitten tätä kirjoitelmaa vähän jatkan, niin silloin tietenkin tulee mieleen sellainen asia, että onko hänen puvussaan gaussin kiihdytin, joka on asennettu puvun ulkopuolelle. Tuolloin puvun ulkopuolen magneettirata kiskoo Teräsmiestä läpi universumin, jos hän sitten päättää lähteä lentämään kohti kotiaan. Tuollainen puku toimisi siten, että sen ulkopuolella oleva kiihdytinjärjestelmä muodostaa WARP-moottorin, jolla tuo olio sitten voisi lentää jopa tähtienvälisen matkan.


Tämä ajatus perustuu siihen, että WARP voi vetää ioneja myös koko aluksen ohitse, jolloin toteutuu sellainen ajatus, että kappale ikään kuin on paikallaan, ja sitten magneettirata vetää universumin ioneja sen ohi, eli kuten Guido Von List asian ilmaisisi, niin kappale pysyy tuolloin paikallaan, ja vetää magneettien avulla universumia ohitseen. Jos tuon ajojärjestelmän avulla voidaan ylittää valonnopeus, niin silloin pelkkä erikoisvalmisteinen avaruuspuku riittää ainakin aurinkokunnan sisällä tapahtuvaan matkailuun.  

Tämän mielikuvituksellisen Teräsmiehen elimistö kykenee kierrättämään bioprosesseissa syntyvät jatteensä sekä pelkistämään happea endeemisillä prosesseilla. Tämä kirjoitelma muuten on tehty ihan pohdinnan vuoksi, ja mitään muuta tarkoitusta kyseisellä tekstillä ei ole kuin ajan tappaminen. Ja kuten tiedämme, niin Teräsmies lentelee vain sarjakuvissa sekä erilaisissa elokuvissa, mutta toki saattaa olla, että joskus voimme geenimanipulaation avulla luoda tällaisen olion tai valmistaa tällaisia tällä hetkellä utopialta vaikuttavia  kykyjä itsellemme.

http://superman21.webnode.fi

Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b