Skip to main content

Oliko "Chronovisorin" eli "kojeen jolla näki historiaan" takana KGB, joka halusi ehkä pääsyn Vatikaanin salaisiin arkistoihin.


Puhuttaessa oudoista keksinnöstä sekä tieteen saavutuksista, joita on aina pidetty eräänlaisina epätoivoisina huijauksina, niin muutamat keksinnöt kuitenkin puhuttavat edelleen, ja yksi niistä on italialaisen benediktiinipapin Bellegrino Ernettin  (1925-1994) väitteensä mukaan kehittämä "Chronovisor", jolla hän väitti nähneensä menneisyyteen. Se onko "Chronovisor" oikeasti toimiva laite, on jäänyt hiukan vaille huomiota, koska sitä on suoraan pidetty huijauksena. Se että tuo pappi näki sen läpi Jeesuksen ristiinnaulitsemisen Pääsiäisenä noin vuonna 32 jKr. saattaa johtua tuon papin sielunelämästä, eli hän oli niin paljon kuullut erilaisia kärsimysnäytelmiä, että alkoi ehkä nähdä omiaan tuossa laitteessa, jonka hän väitti olevan kuin silmä menneeseen.

Ehkä tuo "Chronovisor" oli jokin plasmapallo, mikä sitten simuloi kyseisen papin mielikuvistusta, ja koska hän saattoi tuolloin olla hyvin väsynyt, niin totta kai hän alkoi sitten hourailla, ja väsymyksen takia ei ehkä erottanut kuvitelmaa todesta. Tämä keksintö syntyi 1950-luvulla, jolloin Natsien hirmuteot Puolassa sekä Balkanilla olivat tuoreessa muistissa. Samoin Titon toiminta Jugoslaviassa sekä hänen kielteinen asenteensa uskontoa kohtaan oli aiheuttanut vainoja myös Roomlaiskatolisten Kroaattien parissa, niin silloin tietenkin myös kyseinen katolinen pappi joutui noita tarinoita kuuntelemaan antaessaan sielunhoitoa. Se tietenkin vaikutti tuon miehen sielunelämään todella paljon, ja ehkä hän sitten saattoi ruveta hourailemaan ollessaan väsynyt.

Toisaalta jos Chronovisor olisi totta, niin silloin se saattaisi perustua joko siihen, että Maailmankaikkeuden radiotaajuuden taustasätelyä vahvistetaan erittäin paljon, ja sitten se ikään kuin dekoodataan sellaiseen muotoon, että se voidaan välittää televisiolle. Toki en usko että tuo on käytännössä mahdollista ainakaan vielä nykyään. Eli "Chronovisorissa" olisi suljettu mikropiiri, missä sähkö ikään kuin pyörii erityisen vahvistimen lävitse, ja jos tuo laite on käytössä jossain maailman televisiossa, niin siitä kyllä varmasti voidaan nähdä todella upeita kuvioita, vaikka ihan tuota Jeesuksen ristiinnaulitsemista ei ehkä tuolla välineellä saisi näkyviin. Ellei sitten jossain päin maailmaa lähetetä elokuvaa Jeesuksen kärsimyksistä, ja tuo erikoisvahva vahvistin sitten vahvistaa nuo signaalit niin, että ne näkyvät liian kaukana.

Toisin sanoen tuo sähköpiiri kytketään siten, että osa sähköstä johdetaan vahvistimen taakse, eli katodiputken ohjaimesta vedetään kaksi johtoa takaisin, ja ehkä tuolla Chronovisorilla saisi sitten oikein upeita tulipaloja aikaan. Tai sitten kyseessä oli ylitehokkaalla vahvistimella varustettu televisio, jolla tuo pastori sai sitten näkyviin vaikkapa Suomen television. Eli kyseessä olisi oikeastaan sarjoitetulla vahvistimella varustettu televisio, mikä oli ehkä tuonut Ernettin eteen jonkun hyvin kaukaisen TV-lähetyksen. Se olisi ollut uskottava vaihtoehto tuolle välineelle.

Tai sitten jonkun UFO-intoilijan mukaan tuo "Chronovisor" olisi perustunut "madonreikään", eli jotain metallinkappaletta varataan sähkövirralla niin kauan, että se muodostaisi nanometrien kokoisen mustan aukon, josta valo kulkee myös menneisyydestä  tulevaisuuteen ikään kuin valokaapelia pitkin. Syy miksi DIA aikoinaan oli kiinnostunut tuosta välineestä oli se, että jos madonreiän muodostumista voidaan hallita tarkasti, niin silloin Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu voisi ikään kuin viedä "silmänsä" suoraan KGB:n päämajaan.

Tai toinen vaihtoehto olisi se, että tuo "Chronovisor" sitten olisi mahdollistanut jonkin ihmisen EEG-käyrän lukemisen vaikka toiselta puolen maailmaa. Eli oliko kyseessä ehkä KGB:n yritys soluttaa vakooja CIA:n tiede-ja tekniikkajaokseen, ja tuota "Chronovisoria" käytettiin käsirahana sekä opinnäytteenä, jotta CIA olisi kiinnostunut tuosta papista sekä yrittänyt värvätä häntä. Tai ehkä KGB oli värvännyt Ernettin, ja tuollaisen erikoisvalmisteisen televison avulla pyrki saamaan Vatikaanin vakuuttuneeksi siitä, että Neuvostoliitto on "oikealla" puolella lähettämällä tuohon televisioon kuvia, joissa Jeesus paljastuu sosialistiksi, ja paavin olisi välittömästi avattava salaiset arkistonsa tiedustelupalvelulle.

 Eli oliko tarkoitus soluttaa tuo televisio paavin pöydälle, ja antaa koko sosialistisen metaforan kaikua pitkin Vatikaania. Ainakin itse kuvittelisin myös "Fatiman ennustusten" olleen KGB:n tai jonkun sen edeltäjän tekaisemia, koska niissä puhutaan, että paavin piti pyhittää Venäjä. Eli salaisen poliisin ideana oli saada pohjaa Vatikaanista, jotta he voisivat aloittaa sosialismin saarnaamisen maailmalle, ja sitten tietenkin myös pääsy valtionpäämiesten rippieihin kiinnosti kovasti Neuvostoliiton tiedustelua. Eikä CIA:kaan olisi mitenkään pahaksi pannut, jos olisivat esimerkiksi päässeet tutustumaan noihin Vatikaanin paljon puhuttuihin Salaisiin arkistoihin.

Ja se että ihmiset eivät pysty lukemaan toistensa ajatuksia oli johtunut hypoteesin mukaan siitä, että meidän aivosähkökäyrämme  eli EEG-käyrämme sekä aivojemme lähettämät radioaallot olivat epäsynkronissa. DIA ei tuota laitetta saanut koskaan toimimaan, ja se että osaammeko lukea ajatuksia on sikäli kiistanalaista, että ihmisen elekieltä kyllä voidaan käyttää hyväksi hänen tunne- sekä terveydentilansa paljastamiseksi. Mutta tekisen välineen avulla tapahtuva ajatusten lukeminen esimerkiksi seinän läpi vaatii tietenkin EEG-laittteen, jollla otettu aivosähkökäyrä välitetään kohteeseen radioaallon avulla. Mutta arvatkaa toimiko tämä Chronovisor-koje? Eipä kukaan muu kuin tuo pappi ole nähnyt se toimivan, joten varmasti tieteellinen todistus tuon kojeen toimivuudesta puuttuu, ja eräs toinen pappi oli väittänyt Ernettin tuhonneen sen, että se ei päätyisi "jumalattomiin käsiin".

Eli muuten Chronovisor oli tietenkin eräänlainen huijaus, mutta se mikä tuossa välineessä kiehtoo tutkijoita on se, että se on liian selvä "vedätys", että siihen kukaan voi uskoa. Eli kuvitteliko tuo pastori oikeasti niin, että ihmiset uskovat kaikkea, mitä heille sanotaan? Näissä "Chronovisor-huijauksissa" on yhteistä se, että noissa esitetyt välineet eivät mitään muuta kuin huijausta voisi olla. Eli miksi tuon papin kaltaiset ihmiset oikein tekevät kojeita, joilla he voivat tuhota oman maineensa sekä talonsa melko tehokkaasti, sekä saattaneet heidät itsensä melkein naurettavaan asemaan.

Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b