Skip to main content

Vallanhimoinen ihminen jolla on käytössään valtio, on maailman vaarallisin rikollinen


Porton Down 1917
Kuva I

1. Viha sekä ahneus ajaa ihmisiä rikokseen

Kun puhutaan vihasta sekä kaunoista, niin valtaosa maailman rikoksista tehdään niiden asioiden nimissä. Mutta kuten tiedämme, niin esimerkiksi monia muitakin asioita, kuin normaaleja perheväkivaltatapauksia voidaan naamioida viharikoksiksi. Kun puhutaan rikollisesta, joka on kylmästi päättänyt päästä tavoitteeseensa raivaamalla kaikki esteet tieltään, niin samalla voidaan miettiä sitä, että jos joku haluaa todella päästä valtaan jossain maassa, niin hänellä varmasti on siihen valmiudet. Näet vallanhimo on oikeastaan vielä parempi motivaatio rikollisuuteen kuin viha.

Mutta jos täysin häikäilemätön henkilö saa käyttöönsä valtion, niin silloin hän varmasti on paljon vaarallisempi kuin mikään normaali mafiapomo tai moottoripyöräjengin pomo voi koskaan olla, näet kansainvälisen lain mukaan toisen valtion alueelle ei saa mennä tekemään mitään tarkastuksia, mikäli tuon valtion laillinen johto katsoo, että tarkastukset sen alueella ovat tarpeettomia. Ja tietenkin esimerkiksi massatuhoaseita koskevat tarkastukset ovat aina tarpeettomia, jos kysytään henkilöiltä, joiden alaisuudessa kehitetään esimerkiksi biologisia aseita. Ja nuo täysin moraalittomat henkilöt eivät takuulla välitä yhtään mistään, kun he alkavat testata noita kammottavia välineitä. Eli voidaan olettaa, että tuollaiset Saddam Husseinit sitten testasivat noiden välineiden käyttökelpoisuutta esimerkiksi narkomaaneihin, tai muihin yhteiskunnan ei toivottuihin jäseniin.

2. Ihmiskokeita tehdään jatkuvasti

Tuo ihmisillä testattava biologinen komponentti  voi olla vaikkapa streptokokkibakteeri, mihin on lisätty sienten geenejä, jotta se saataisiin tekemään ketjuita. 1990-luvulla Hollannin narkomaanien parissa oli epidemia, jossa heidän käsiinsä tuli salaperäinen bakteeritulehdus, jonka epäillään johtuvan tällaisesta manipuloidusta bakteerista, jota oli lisätty heille annettuihin pistosvälineisiin. Samoin kun puhutaan esimerkiski HIV-viruksesta sekä AIDS-epidemioista, niin mielstäni on hyvin erikoista, että tuon taudin väitettiin pitkään olevan pelkästään homoseksuaalien sairaus.

Toki tuo tauti tarttuu sukupuoliyhteydessä, mutta myös likaiset pistosvälineet ovat olleet monien tuohon sairauteen sairastuneiden henkilöiden taudin alkulähde, joten mielestäni media kuitenkin toimi aikoinaan vastuuttomasti korostaessaan sairauden kohdistuvan nimenomaan homoihin, vaikka myös hetero voi sen saada. Kun puhutaan esimerkiksi keinotekoisesta organismista, niin vaikka jollain taholla ei olisi mahdollisuutta hankkia esimerkiksi EBOLA-viruksia haltuunsa, mitä kyllä hiukan ihmettelen.

3. Onko AIDS tai EBOLA keinotekoinen organismi?

Näet EBOLA:n hankkimiseen riittää se, että tuo taho saa haltuunsa tuohon sairauteen kuolleen ihmisen tai eläimen kudoksia, ja sitten hän voi viljellä tuota kammottavaa virusta vaikka terimaljoissa. Kuitenkaan hänen ei tarvitse oikeasti saada enää edes noita kudoksia haltuunsa, vaan ainoastaan tuon viruksen emäsjärjestys pitää olla tiedossa, niin laboratoriossa voidaan luoda keinotekoinen virus erityisen nanoteknologian avulla. Tuollaista tekniikkaa on käytössä mm. PORTON DOWN-laitoksessa sekä muissa vastaavan turvatason laboratorioissa Kuten CDC:llä USA:ssa, kyseisiä laboratorioita on myös entisen itäblokin alueella. Yllä oleva kuva (Kuva I) on otettu juuri PORTON DOWN:ssa vuonna 1917, ja tuossa laitoksessa tehtiin ennen epähumaaneja kokeita sekä LSD:llä että kemikaaleilla, mutta joidenkin ihmisten mielestä myös biologisia asieta on siellä testattu ihmisillä.

Eli onko joissakin tapauksissa menty vähän liian pitkälle, ja tuollainen organismi päässyt vapaaksi kyseisestä laitoksesta? Tai onko noissa testeissä menehtynyt ihmisiä, jotka eivät ehkä ole huomanneet vetää maskeja päähänsä tai jotka ovat saaneet hermoromahduksen LSD- sekä amfetamiini-testeissä, ja ehkä sitten surmanneet itsensä. Noita jälkimmäisiä testejä tehtiin, jotta voidaan selvittää kuinka pitkään sotilaat voivat valvoa yhtäjaksoisesti, ja ehkä joku sitten kokeili myös jotain viruksia noihin henkilöihin, ja ehkä joku rokotetesti meni pieleen, ja AIDS-virus  päätyi kaduille. Mutta kuten tiedämme sekä AIDS että EBOLA ovat verraten yksinkertaisia viruksia, joiden perimäaines tunnetaan erittäin hyvin. Näin ollen on puhuttu, että ainakin osa noista viruksista saattaa olla keinotekoisesti valmistettuja. Eli ne saattavat olla peräisin jostain Itäblokin laboratoriosta, jossa on ehkä testattu mahdollisuutta tehostaa vankien hallintaa ruiskuttamalla heihin viruksia, joiden tarkoitus on ehkä ollut alentaa immuunivastetta.

Vankien hallintaan on kautta aikojen käytetty biologisia komponentteja kuten syfilistä, jolla estettiin esimerkiksi keskitysleirivartijoita "vehtaamasta" vankien kanssa. Samaa tehtiin sekä Saksassa että Neuvostoliitossa, jossa vankeihin ruiskutettiin järjestelmällisesti syfilistä, herpestä sekä tippuria aiheuttavia bakteereja, ja ehkä johonkin vankiin oli kokeiltu sitten vähän kovempia organismeja. Ja ehkä nuo vangit sitten tartuttivat jonkun KGB-miehen, joka lähti tehtäviin länteen. En usko että tuon mahdollisen testin tekijät koskaan kuitenkaan tunnustivat virheitään, ja tämä kaikki tietenkin on vain arvailua. Enkä usko että esimerkiksi AIDS-viruksen alkuperää koskaan voidaan selvittää niin, että kaikki ovat siihen tyytyväisiä.

kimmonsivu.blogspot.com

Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b