Skip to main content

Äärinationalismi, rikollisuus sekä nimittely ovat tuttu yhdistelmä

Kuvituskuvaa
Kuva I


Haluan sanoa ensin sen, että viranomaisten tehtävänä on tutkia sekä ennalta ehkäistä rikoksia, ja äärioikeiston jäsenenä on  hyvin helppoa esiintyä. Eli henkilön täytyy vain avata sähköposti skinheadien nimissä sekä alkaa lähettää viha- eli roskapostia ympäriinsä. Äärinationalistien toimintamalli esimerkiksi tiedotuksessaan sekä ihmisten pelottelussa on oikeastaan aina ollut samanlainen. Televisiossa esiinnytään mielellään muka ihmisten äänitorvena, sekä jokainen teko, mikä heille tehdään julkistetaan näiden henkilöiden omilla kotisivuilla. Mutta noita skinheadien sekä muiden nationalistien järjestöjä on kuitenkin myös paljon demonisoitu, ja niiden jäsenmäärää sekä vaikutusmahdollisuuksia on liioiteltu.

Vihakirjoittelua käytetään esimerkiksi bloggaajien pelotteluun, jotta he olisivat hiljaa esimerkiksi kouluväkivallasta. Mutta myös poliittiset vaikuttajat ovat pahimmassa tapauksessa itse lähettäneet itselleen noita kirjeitä, jotta he vaikuttaisivat uskottavammilta, ja esimerkiksi Italiassa Mafia on tukenut omia ehdokkaitaan lähettämällä heille vihakirjeitä esimerkiksi skinheadien nimissä. Tällä tavoin on myös yritetty kohdentaa poliisityötä kaduille, jotta esimerkiksi talousrikoksia ei oltaisi ehditty tutkia. Eli vihakirjoittelulla voi olla aivan muita kuin poliittisia päämääriä, ja myös maahanmuttajat ovat niitä toisilleen lähetelleet, jotta heidän lapsensa tai nuorensa eivät uskaltaisi mennä kouluihin.

Samoin vihjaillaan jatkuvasti FSB:ltä sekä Vladimir Putinilta tulevaan rahoitukseen, sekä poliisissa ja asevoimissa oleviin yhteyshenkilöihin. Samalla ilmeisesti korostetaan omaa asuinpaikkaa sekä yhteyksiä nimen omaan erilaisissa reserviläisympyröissä sekä upseerien parissa oleviin tuttaviin,. mutta itse kyllä uskon, että noita äärinationalistien hyviä suhteita viurkavaltaan on paljon liioiteltu, koska tuollaiset uutiset "skinipolisiista" tietenkin myyvät lehdissä todella hyvin. Samoin se että jonkun poliitikon poika tai tytär kuuluu äärijärjestöön on  erittäin suuri puheenaihe, sekä näyttävää mainosta noille järjestöille.

Eli esimerkiksi Ku Klux Klan esitteli aikoinaan suurella volyymilla sen jäsenistössä olevia tuomareiden sekä muiden nimekkäiden henkilöiden lapsia, ja myös monesti näiden äärijärjestöjen jäsenlistoille on päätynyt henkilöitä, jotka eivät edes itse tienneet kuuluvansa kyseiseen järjestöön. Tällä tarkoitan sitä, että nuo järjestöt ovat joskus lisänneet ihmisten nimiä jäsenluettoloihinsa ilman heidän lupaansa. Eli nuo luettelot on väärennetty tuolta osin.

 Mutta kun puhutaan noiden skinheadien saamasta ilmeisen myönteisestä palautteesta eräissä lehdissä, niin voidaan kysyä kyllä, että miten paljon maassamme saa oikeastaan tehdä, ennen kuin alkaa valtiopetostutkinta? Jos henkilö toimii esimerkiksi vieraan valtion rahoittamassa järjestössä, minkä ainoa tarkoitus on oman yhteiskuntarauhamme horjuttaminen yleisellä tasolla, niin silloin viranomaiset ovat velvollisia aloittamaan tutkinnan, mikä koskee näitä järjestöjä. Samoin jos noiden järjestöjen toimintatapa on uhkailu sekä vapaudenriisto ja julkinen pahoinpitely, sekä maan rajat ylittävä toiminta, jossa rikoksista tuomittua henkilöä tullaan puolustamaan ulkomailta asti, niin silloin varmasti kyseessä on organisoitu rikollisuus.

Eli oikeastaan voidaan puhua samasta asiasta, kuin 1990-luvun Helvetin Enkeleiden kohdalla. Televisio teki noista moottoripyörällä liikkuvista miehistä ikään kuin sankareita, jotka pakenivat lakia maasta toiseen, ja asuivat omissa jengitaloissaan. Kun puhutaan näistä äärinationalisteiksi itseään kutsuvista tahoista, niin voidaan kysyä että onko mahdollisesti menty vähän liian pitkälle, kun kyseiset järjestöt ikään kuin avoimesti mainostavat hyviä välejään poliisilaitokseen. Poliisin tehtävä on olla puolueeton, eli jokainen mellakoitsija sekä kivien heittelijä on vietävä putkaan, oli hänellä sitten mikä hyvänsä merkki rinnassaan. Ja voi olla niin, että joidenkin skinheadien lähettämiksi väitettyjen viestien takaa löytyy aivan toisia tahoja, jotka ovat ehkä lähinnä halunneet järjestää vaikeuksia jollekin tietylle henkilölle.

Eli äärioikeistolaisten nimissä on julkisuuden henkilöille kirjoitettu vihakirjeitä myös koulu- tai työpaikkakiusaamistapauksissa, joissa jollekin opiskelija- tai työtoverille on haluttu järjestää hiukan "lomaa". Näin ollen on kyseisen henkilön nimiin avattu sähköposti, ja sieltä lähetetty sitten "ihailijakirje" esimerkiksi YK:n pääsihteerille tai jollekin muulle julkkikselle. Vihakirjeillä voidaan myös yrittää vaikuttaa esimerkiksi yhteiskunnaliseen tilanteeseen. Tuon toiminnan tarkoitus voi jossain tapauksissa olla esimerkiksi se, että joku kansanedustaja saadaan esittämään lisävaltuuksia tai resursseja poliisille. Eli esimerkiksi tällaisessa tapauksessa, missä kansanedustajat antavat lisää rahaa sekä virkoja poliisille, niin noiden valtion turvallisuusorganisaatioiden  jäsenet voivat silloin pitää työpaikkojaan turvattuina. Joten oliko mahdollisesti tästä kysymys esimerkiksi silloin kuin Margaret Thatcheria vastaan iskettiin kosevatiivien puoluekokouksessa vuonna 1984, missä viisi ihmistä kuoli, mukana myös kaksi korkean tason konservatiivia.

En väitä Thatcherin tienneen tuosta iskusta etukäteen, mutta olisiko sen takana ehkä todellisuudessa joku protestanttinen järjestö, joka halusi Pohjois-Irlannin kireän tilanteen jatkuvan. Tai ehkä RUC:n, turvallisuuspalvelun tai asevoimien tiedustelun virkailijoita, jotka olivat ehkä käyttäneet liian kovia otteita tai muuten pelkäsivät tutkimuksia. Monet poliitikot ovat jääneet maailmalla kiinni siitä, että he ovat palkanneet huutelijoita tai häiriköitä omiin vaalitilaisuuksiinsa, jotta todelliset vaaliasiat jäisivät taka-alalle. Ja tunnetuin noista henkilöistä on Adolf Hitler, joka poltatti valtiopäivätalon sekä räjäytti pommin omassa vaalitilaisuudessaan, jotta NSDAP:stä tulisi suositumpi. Samaa tekniikkaa ovat soveltaneet tarinan mukaan esimerkiksi edesmennyt Jörg Haider, joka ei aina löytänyt puheenaiheita vaalitaisteluunsa. Niinpä tuo henkilö sitten palkkasi muutamia henkilöitä heiluttamaan hakaristilippua omiin tilaisuuksiinsa, jotta poliisi sitten saatiin paikalle, ja Haiderille suurta suosiota.

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b