Skip to main content

Kansanäänestys EU:sta voidaan järjestää sitten parin vuoden kuluttua, jotta kukaan ei muista, mitä siitä on puhuttu


Tänään aamulla Timo Soini lupaili kansanäänestystä EU:sta joskus vuoden 2018 tienoilla, ja se tietenkin tuntuu varmasti upealta ratkaisulta. Näet kahdessa vuodessa voidaan sitten tehdä tarkkoja arvioita siitä, että onko maamme parhaaksi oikeasti kuulua EU:hun vai ei. Kun mietitään tarkasti tuota kansanäänestystä, niin toki se saattaisi sitten selkiyttää tuota maamme poliittisen johdon linjaa, joka on EU:ta kohtaan kovin kaksijakoinen. Eli poliittiset johtajat kuten ulkoministeri sekä tasavallan presidentti kaiken aikaa painottavat maamme suhdetta EU:hun, mutta samaan aikaan ikään kuin puhuvat siitä, brexit:in jälkeen EU ikään kuin on lakannut olemasta.

 Kuten tiedämme, niin me emme voi aina olla kaikessa valtiona sellainen, joka ikään kuin saa vain rusinoita pullasta, kuten myös britit tulevat tämän saman asian huomaamaan. Toisin sanoen brexit-prosessi tulee kestämään brittien kohdalla kaksi vuotta, ja nyt jo on näkyvissä se, että sitä ei ehkä koskaan panna täysin toimeen. Mutta isona EU-maana Britannia on saanut toki enemmän anteeksi kuin Suomi olisi voinut saada. Kansanäänestyksessä ei voi kukaan äänestää väärin, mutta kuten olemme huomanneet, niin varsin erikoista linjaa tämän maan johto ulkopolitiikassa on alkanut vetää.

Eli samalla kuin me korostamme liittoutumattomuutta sekä hyviä suhteita Venäjään, niin maamme alueella harjoittelee suuri määrä amerikkalaisia sotilaita, joten kyllä varmaan Moskovassa tuohon asiaan suhtaudutaan vähän niin kuin ihmetellen. Nyt kun Putin tuli sitten käymään maassamme, niin silloin tietenkin presidenttimme sanoi, että "EU ei ollut ikuinen". Tämä varmasti on otettu sellaisella asenteella vastaan, että me olemme eroamassa unionista, ja haemme nyt tukea Venäjästä. Samoin Soinin lausunnot sekä hänen oman puolueensa näkyvällä paikalla oleva kansanedustaja viittaavat siihen, että maamme tulee vähintään tarkastamaan suhdettaan EU:hun, koska lehdistössä on sanottu hyvin näkyvästi, että myös "fixit" on mahdollinen sekä kansanäänestys EU:sta on toteutettava.

Ja tästä sitten varmasti myös Kremlissä vedetään tiettyjä johtopäätöksiä, koska jokainen EU:ta vastustava lausunto on ikään kuin kunniapaikalla maamme mediassa. Eli jos kerran todellista halua tuohon kansanäänestykseen on, niin tietenkin se olisi hyvä järjestää, niin maamme poliittinen johto sitten voisi alkaa vetää jotain yhteistä linjaa tämän asian kanssa. Tässä EU-ta koskevassa uutisoinnissa tulee mieleen sellainen asia, että maamme poliittisessa johdossa ei oikein osata vetää sellaista johdonmukaista linjaa EU:n suhteen, että joku sitten olisi selkeästi jotain mieltä suhteestamme EU:hun, vaan ikään kuin pompitaan kannasta toiseen. Ja Venäjän uhalla,pakolaisilla ja kolmannella maailmansodalla pelotellaan jatkuvasti ihmisiä, joten voisin kyllä kysyä, että olisiko aika nyt tehdä jotain konkreettista sekä pakolaisten että EU-kansanäänestyksen suhteen?

Se että me vain puhumme esimerkiksi juuri kansanäänestyksestä ei varmaan saa aikaan muuta kuin epävarmuutta, eli jos me sitten teemme jonkun päätöksen, niin se sitten takaisi jatkuvuuden ainakin vähäksi aikaa. Oli päätös se, että kuulumme tai emme kuuulu EU:hun on kuitenkin silloin merkki siitä, että meillä on jokin linja tuossa asiassa, vaikka se ei kuitenkaan milloinkaan jokaista ihmistä miellytä. Politiikassa tehdään aina päätöksiä, jotka eivät ole kaikille mieleen, koska viittä miljoonaa ihmistä ei koskaan voida miellyttää täysin, ja siksi pitää miettiä sitä, että mitkä seuraukset milläkin päätöksellä oikeastaan on? Eli sekin pitää sitten ratkaista, että kuinka pitkään kansanäänestys on sitova, eli koska sitten tehdään uusi kansanäänestys tuosta asiasta. Toisin sanoen kuinka pitkällä aikavälillä sitten tuota jäsenyyttä koskeva kansanäänestys järjestetään, jotta voidaan tarkastaa kansan mielipide tuosta asiasta.

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b