Skip to main content

Autioita taloja sekä tietovuotoja, eli tietoja saa jakaa vain niille, joilla on tarvetta sitä saada


Se että joku yritys lopettaa tai talo päätyy huutokauppaan, näkyy oikeastaan melko helposti. Eli kuten vanhassa laulussa sanotaan, niin kondorit kaartelevat silloin taivaalla. Tuolloin paikalle näet ilmaantuu erilaisia realisointi sekä huolintayhtiöitä, jotka ostavat noita konkurssipesiä sekä niiden irtaimistoja, mutta toki kai tuollainen asia muutenkin näkyy ihmisten käytöksestä. Se tietenkin on rikollista, että joku levittelee ympäriinsä aineistoa, mistä hänellä on vaitiolovelvollisuus. Mutta kaikki eivät tajua miksi näin on.

Kun ihminen asuu pienellä paikkakunnalla, niin silloin tietenkin kaikki siellä tuntevat toisensa, ja tuolloin joku saattaa sitten antaa vähän epäasiallisia tietoja "tiskin alta". Tuollaiset tietojen antamiset saattavat perustua siihen, että joku tuntee esimerkiksi pankkivirkailijan, joka sitten ei osaa sanoa, että hänellä on vaitiolovelvollisuus toisten pankkitileistä. Tuolloin saattaa sellaisia tietoja, jotka eivät muille kuulu päästä kaduille, ja silloin varmasti on edessä sellainen asia. että joku tuollaisen tietojen jakamisen sitten myös huomaa. Eli jos henkilöillä ei ole mitään koulutusta, niin he eivät varmasti sitten osaa peitellä saaneensa noita tietoja.

Ja tuolloin saattaa vaikkapa baarissa sitten joku sanoa noista toisen varallisuusasemaa koskevasta asiasta jotain sellaista, mitä hän voi joutua miettimään hiukan pidempään. Jos toisen henkilön liiketoimet ovat epäonnistuneet, niin silloin saattaa eteen tulla sellainen asia, että kyseiseen henkilöön aletaan suhtautua jotenkin ylimielisesti tai häntä aletaan torjua omassa yhteisössään. Tämän takia esimerkiksi poliisi ei saa jakaa mitään esitutkintamateriaalia ilman asiaan kuuluvan esimiehen tai tuomarin lupaa, koska rikolliset ovat erittäin hyviä lukemaan juuri tällaisia merkkejä ihmisten käytöksestä, ja tuolloin esimerkiksi huumerikollinen voi päästä pakoon melko helposti.

Näet jos rikollisia varoitetaan tahattomasti liian aikaisin, niin he voivat peittää rikoksen jäljet, eli hävittää tontillaan olevat huumeet sekä siirtää mahdolliset käteisvarat muualle. Se että joku jakaa aiheetta esitutkintamateriaalia takuulla aiheuttaa varsinkin pienillä paikkakunnilla pientä kyräilyä, sekä sellaisia huomautuksia, missä henkilöä sanotaan rikolliseksi, niin silloin hänen päähänsä varmasti sitten pälkähtää sellainen asia, että hän saattaa olla epäilysten kohteena.

Näin ollen ihmisille pitää aina sanoa, että jokainen asia, mikä virkaohjesäännössä mainitaan on otettava vakavasti, koska vaitiolovelvollisuus on asia, mitä ei turhaan olla säädetty. Mitä enkelimäisimmänkin ulkokuoren alla voi piillä kovan luokan gangsteri. Ja juuri tällaiset ihmiset ovat niitä, joita voidaan pitää vaarallisimpina ihmisinä maailmassa. He ovat vaarallisimpia ihmisiä, mitä yhteiskunta on milloinkaan luonut tai mitä lainvalvojat voivat kohdata oikeassa elämässä.

Näet he ovat erittäin sosiaalisia sekä vakuuttavia henkilöitä, joilla on taito miellyttää toista, ja siksi heitä sopii sitten myös pelätä. Ja tuollainen henkilö sitten helposti kysyy, että voisiko joku tarkastaa hänen tietonsa poliisilta. Se tietenkin kuulostaa varmaan hyvin viattomalta asialta, mutta kyseessä saattaa olla erittäin vakava yritys kalastella tuon henkilön tietoja, ja sama tietenkin koskee myös sosiaalivirkailijoiden papereita, joita ei saisi missään nimessä antaa muille.

Niistä näkee sitten sen, että onko henkilöllä esimerkiksi tarvetta kotihoitoon, ja jos noita tietoja joutuu vääriin käsiin, niin silloin voi joku ihminen joutua äärettömän vakavan hyväksikäytön uhriksi. Vai mitä mieltä olette, jos esimerkiksi tietoja henkilön muistisairaudesta tai muusta vastaavasta tilasta joutuu jonkun jengiläisen käsiin? Siinä voi sitten hänen fyysinen turvallisuutensa vaarantua erittäin pahasti. Mutta tiedättekö miksi esimerkiksi murhaajien henkilötietoja ei saa levitellä? Syy on siinä, että joku voi tuolloin ryhtyä jäljittelemään tuon henkilön tekemää rikosta, jotta hän ei itse joutuisi siitä vastuuseen. Ja tuon takia noiden henkilöiden olinpaikkaa ei saa paljastaa asiattomille tahoille tai sitä milloin he ovat lomilla vankilasta ei saa kertoa kuin niille, jotka ovat erikseen määrätty saamaan tuota tietoa.

pseudotiedetta.blogspot.fi

Comments

Popular posts from this blog

Black holes cause a virtual redshift because gravitation stretches the wavelength near them.

At the beginning of this text is a film about the redshift of black holes. Gravitation stretches light, and that means gravitation fields are pulling waves longer. That thing is called the gravitational redshift. As you can see from the film, the black hole stretches radiation and distorts the redshift. Gravitational redshift, or virtual redshift, means that a black hole might seem to be at a longer distance than it is. The film shows the redshift of the star that orbits a supermassive black hole. But all other black holes interact the same way.  The event horizon is always constant. At that point, the black hole's escaping velocity is the same as the speed of light. So every black hole interacts basically in the same way. And it's possible to apply that model to all black holes irrespective of their size.  Is gravitation the thing that forms dark energy? That thing seems somehow strange. But when photons and other particles are traveling through the ball that forms the visible

The shape of the brain means more than neuro connectivity.

Well, we might say that the brain is in its entirety. Another thing is that all things in the brain have some kind of purpose. The shape of the brain and, especially, the folding of the brain shell are extremely important things. Those folds are expanding the brain's surface areas. And the brain shell has a primary role in the thinking process. The surface area of the brain determines how large the cerebral cortex is. And in a large cerebral cortex, there are a large number of neurons. But as I just wrote, the brain is in its entirety. "Researchers have discovered that the shape of a person’s brain significantly impacts thought, feeling, and behavior, overturning the prevailing emphasis on complex neuronal connectivity. Utilizing MRI scans and the principle of eigenmodes, they found that brain function is closely linked to its geometric properties, much like how the shape of a musical instrument determines its sound, offering new avenues for exploring brain function and diseas

New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.

 New nanomaterial is 4 times harder than steel. And, at the same time 5 times lighter than steel.  The new material is the hollow glass fiber with DNA molecules inside that structure. Or as you see from the image. The glass fibers are on both sides of the DNA.  DNA molecule is the thing, that involves the genetic code of the cells. Genetically engineered cells can make DNA, and those molecules can used as the nanomaterial's structures. DNA manipulation makes it possible to create new types of extremely strong materials. And those materials are stronger than steel and lighter than it. DNA molecules can act as nano-size springs.  And in some visions, genetically engineered cyborg cells like cyborg macrophages can make extremely long DNA molecules. And then they can just use those molecules as spears that can pierce wanted cells. Or those cyborg cells can also dumb targeted cells full of the DNA that terminates them immediately.  The DNA and nanotube combinations can also act as DNA-b